Hämtar information

Välj Nissan Försäkring

Nissan Försäkring är märkesförsäkringen speciellt anpassad för dig och din Nissan. Här har vi samlat fördelar och förmåner för din bil. Ge din Nissan den försäkring som den förtjänar.

Röd Nissan Micra

Trygg reparation med kvalitet

Moderna bilar innehåller avancerad teknik och elektronik. Nissan är inget undantag. Därför anlitar vi endast auktoriserade Nissan-verkstäder som använder originaldelar och känner varje Nissan-modell in i minsta detalj. Allt för att behålla kvalitén, säkerheten och andrahandsvärdet hos din Nissan. 
För dig som ska köpa ny Nissan

Snabb och smidig skade­hantering

Skulle något hända kan du anmäla skadan till oss här på webben, dygnet runt – utan papper och krångel. Dessutom, med en Nissan Försäkring har du vagnskadegaranti och bilförsäkring samlat på ett ställe. Oavsett vad det är som har hänt kontaktar du alltid oss.
Läs mer om vad du ska tänka på vid skada på bilen.

Mervärde – ny bil vid totalskada

Du får en helt ny bil om din Nissan totalskadas innan den är två år gammal eller har gått mer än 4 000 mil. Har du en äldre bil får du ersättning med 20 procent över marknadsvärdet för den skadade bilen. Vi kallar det Mervärde*, och det gäller när du väljer en ny bil av samma märke, som den skadade bilen hos en auktoriserad återförsäljare för Nissan.

* Mervärde gäller inte för transportbilsregistrerade eller direktimporterat fordon.

Auktoriserade återförsäljare av Nissan.

Generös ersättning för fabriks­monterad utrustning

Du får ersättning utan någon övre beloppsgräns vid stöld av däck, fälgar, GPS, stereo och annan fabriksmonterad utrustning. Det enda avdrag som görs är åldersavdrag och självrisk. Hur stort åldersavdraget blir beror på hur gammal utrustningen är vid skadetillfället. Det kan du läsa mer om i villkorets punkt 5.3 Värdering av utrustning.