Hämtar information

Om Nissan Försäkring

Nissan Försäkring är ett samarbete mellan Nissan Nordic Europe Oy och If Skadeförsäkring. Tillsammans har vi skräddarsytt en modern och prisvärd försäkring med fokus på mervärden, trygghet och personlig service för dig som äger en Nissan. Om olyckan skulle vara framme får du snabbt hjälp, utan krångel

Alltid vid din sida

Nissan Försäkring är en modern försäkring som vill förstärka känslan av entusiasm i din Nissan. Med Nissan Försäkring får du en skräddarsydd bilförsäkring för dig som Nissan-ägare. Vi finns alltid vid din sida och garanterar att din bil repareras med originaldelar på en auktoriserad Nissan-verkstad. Allt för att behålla kvalitén, säkerheten och andrahandsvärdet hos din Nissan. Dessutom är alla personer du möter experter på Nissan och skadejouren är öppen dygnet runt för att hjälpa till om någonting händer. Nissan Försäkring finns för både privatperson och företag.

Nissan Försäkring är en del av If 

If Skadeförsäkring AB (publ), Säte: Stockholm, org.nr: 516401-8102 är försäkringsgivare. Ifs verksamhet, och därmed även Nissan Försäkring, står under tillsyn av Finansinspektionen och att vår marknadsföring på denna sajt följer svensk lag.

Läs om Ifs verksamhet.

Vi hjälper dig

Har du frågor om försäkring? Ring oss eller skriv ett meddelande så hjälper vi dig.

Vill du bli uppringd?