Hämtar information

Fri försäkring i två veckor utan förpliktelser

Du som har köpt din Nissan hos en auktoriserad återförsäljare är försäkrad 14 dagar kostnadsfritt. Försäkringen heter Rulla-ut och ingår helt utan förpliktelser. Under de två veckorna bjuder vi även på tilläggsförsäkringarna Stor Bilextra och Drulleförsäkring.

Förläng försäkringen och få rabatt

Kort efter att du hämtat din nya Nissan får du hem ett personligt erbjudande om förnyad försäkring med extra rabatt. Det får du eftersom du har köpt bilen hos en auktoriserad Nissan-återförsäljare. Här kan du räkna fram ditt rabatterade pris och skräddarsy din nya försäkring.

Räkna och köp

Person-/ Organisationsnummer

Vi ber om personnummer eller organisationsnummer för att kunna erbjuda rätt pris på försäkringen.  

Nissan-qashwai-vit

Alltid vid din sida

Nissan Försäkring är en modern försäkring som vill förstärka känslan av entusiasm i din Nissan. Väljer du Nissan Försäkring får du en försäkring med ersättningsnivåer, innehåll och kvaliteter utöver det vanliga. Vi finns alltid vid din sida och garanterar att din bil repareras med originaldelar på en auktoriserad Nissan-verkstad. Alla personer du möter är experter på Nissan och skadejouren är öppen dygnet runt för att hjälpa till om någonting händer. Nissan Försäkring finns för både privatperson och företag.